LA BELLA EASO I LES MAGDALENES


Si la vostra vida és un avorriment,  voleu fer nous amics o  si alguna de les “seguidores” d’aquest lloc  està  interessa, en concret, en  l’home que apareix en la part superior de la foto, custodiat per dues dones,  només cal que us prepareu perquè el Festival de Cinema de Donostia, ja és a punt de començar però si tot plegat no us interessa perquè el que més us agrada   a la vida és menjar magdalenes  en l’obscuritat, aquelles magdalenes La Bella Easo de tota la vida, només teniu una possibilitat. Obriu la    PROGRAMACIÓ que us faig arribar i comenceu a comprar entrades perquè demà dia 12 de setembre dia de Sant Leonci, es posen a la venda per Internet i qui no corre vola.

Els personatges que podreu trobar en totes la projeccions del Festival són El Jurat:  GORAN PASKALJEVIĆ, JO ALLEN, JOSÉ CORONADO (que sempre menja bios de bona marca), CLAUDIA LLOSA, RAYA MARTIN, LUCY WALKER I PLABLO TRAPERO.

Però si, amb tot plegat, encara no us he convençut i el que més us agrada són les “stars”, encara que siguin una mica passadetes,  us he de dir que, a La Bella Easo, també hi podreu trobar la Julia Roberts que estrenarà, amb Javier Bardem, la seva darrera pel·li en la gala en què se li  entregarà el Premi Donostia a la seva carrera.

Així doncs, no valen excuses i cap al Nord que aquí fa molta calor.

Agur i on egin, que vol dir: adéu i bon profit.

RATATOUILLE

Anuncis

One thought on “LA BELLA EASO I LES MAGDALENES

  1. Maria Rosa ha dit:

    Ai, que tinc un atac d’enveja! Procuraré frenar-lo pensant que vosaltres sí que hi sereu i que en gaudireu per mi. Espero amb candeletes els vostres comentaris posteriors. Agur i on egin!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s