L’INSTITUT VA AL CINEMA


Benvolguts i benvolgudes,

Aquest cop no us faig arribar un menú degustació, ni un sopar de gala, ni tampoc la deconstrucció d’un plat exquisit. Aquest cop el que us vull proposar és un pícnic. Es tracta d’una sortida campestre, de deixar per un matí o una tarda l’edifici escolar i sortir al cinema i per aquest motiu, us hem posat al cistell dues propostes ben diferents.

La primera és una proposta reflexiva. Es tracta d’Elisa K de Jordi Cadena i Judith Colell que parteix de l’obra literària de Lolita Bosch, Elisa Kiseljak i que ens porta al difícil terreny dels abusos sexuals a una menor. Però no us espanteu perquè aquesta parella de directors saben arribar al fons de la qüestió sense utilitzar el voyeurisme fàcil ni  la narració explícita. En definitiva, una oportunitat per a abordar, amb els vostres alumnes, temes de molta profunditat, que no sempre són fàcils.

La segona proposta és lúdica, de pur entreteniment.  Us permetrà practicar l’anglès amb els vostres alumnes i per això  us proposem anar a Les Gavarres a veure la penúltima edició del mag més jove de la història.  Harry Potter and the Deathly Hallows és  la primera part del desenllaç d’aquesta saga fundacional del fantàstic i l’aventura, que ha marcat  tota una generació de joves lectors.

Anuncis

2 thoughts on “L’INSTITUT VA AL CINEMA

  1. Xavier Vidal ha dit:

    Moltes gràcies. Primer per estrenar a Tarragona Elisa K., que des que es va saber el palmarés de San Sebastià vaig darrera d’ella. Segon, per permetre’ns veure, per fi, i en pantalla gran, al Daniel Radcliffe i companyia de Hogwarts en la seva llengua. Aquest novembre, ‘m’abono’ a la 8 i mig. Merci.

  2. Ratatouille ha dit:

    Gràcies Xavier,

    Fes-ho córrer perquè els números no ens acaben de sortir però com que els que estem en aquest muntatge som molt pesats no parem d’insistir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s