L’ESCOLA TORNA AL CINEMA


SI US AGRADA EL CINEMA I GAUDIU AMB LES VERSIONS ORIGINALS I SI TENIU MOLTES GANES DE SABER QUINS REGISTRES TÉ LA VEU   DEL CAPITÀ SPARROW EN  BOCA DE JOHNNY DEEP,  NO TENIU CAP MÉS REMEI QUE VENIR,  AMB L’ESCOLA,   A  LA SALA 8 I MIG PERQUÈ US HEM PREPARAT UN PASSE ESPECIAL PER ALUMNES DE CICLE SUPERIOR DE PRIMÀRIA, ESO I BATXILLERAT.

La SALA 8 I MIG ens fa una  proposta cinematogràfica per a l’alumnat i el profesorat de tots els centres educatius de les nostres comarques. Es tracta del visionat del darrer lliurament de la saga PIRATES OF THE CARIBBEAN. ON STRANGER TIDES en versió original en anglès subtitulada, al preu especial de 3,50 €.
En podreu gaudir des del 20 de maig fins el 3 de juny, de dilluns a dijous, a les 16 hores  a la sala 5 dels OCINE LES GAVARRES.
Què heu de fer? Trucar al 977552462 o escriure a gavarres@ocine.es indicant el nom del centre, la persona responsable, el nombre d’alumnes i el dia escollit. Existeix la possibilitat, també, de sol·licitar sessions matinals agrupant diversos grups i/ o centres. En qualsevol cas, la gerència us informarà de les possibilitats i us facilitarà tota la informació que calgui. Poseu-vos-hi en contacte.

I si voleu fer un treball previ o posterior a la projecció amb l’alumnat, o sobre les possibilitats pedagògiques de la pel·lícula, us podeu adreçar a Esther Ferré, professora del nostre Servei Educatiu eferresarabia@gmail.com.

Ens veiem al cine!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s